• Friss
Fekete Bambusz Hulusi Dual Tone Tököt Flauta Hulusi C/Bb/G/F Gombot Lopótök Hulusi Népi Hangszer Szakmai Lopótök Fuvola hulus

Fekete Bambusz Hulusi Dual Tone Tököt Flauta Hulusi C/Bb/G/F Gombot Lopótök Hulusi Népi Hangszer Szakmai Lopótök Fuvola hulus

HUF 11520.90
Áruk
Elérhető.


Fekete Bambusz Hulusi Fuvola Tököt Flauta Hulusi C/Bb Kulcs Lopótök Fuvola Hulusi Népi Hangszer Szakmai Lopótök Fuvola
Mi csak eladni versenyképes termékek. Kérjük, ne hasonlítsd a termékek más, alacsony ár termékek minden termék ellenőrizni fogják a hang profi zenész a fenti 4-szer, mielőtt egy raktárban,nem fogjuk küldeni a minősített termékeket vásárlók, kérjük, vásárlás,eléri, amit fizetni!
Cucurbit fuvola, Kínai neve "Hulusi", egyfajta nemzeti hangszerek Yunnan tartományban, Kínában. Mert az egyedülálló, gyönyörű hangszín, a klasszikus megjelenés, lágy, elegáns hang, könnyen megtanulható, szereti a több zene szerelmeseinek.
Cucurbit fuvola tartozik, hogy egy ilyen reed cső hangszer, ez áll egy tök, két (vagy három) bambusz csövek, felső része a sütőtök fúj a száját, a három bambusz csövek kapcsolódik a sütőtök hang cső, köztük, a leghosszabb pedig a legvastagabb, középen a fő hang cső, van hat fogás lyuk elöl, egy másik lyuk (a hetedik fogás lyuk), a hátsó oldalán a fő hang cső. Van is egy hang lyuk két illesztése lyuk alján vissza oldalon.
Vice hang cső telepített reed nélkül fogás lyuk, ezért a vice csövet helyezünk a bal vagy a jobb oldalon a fő cső, a játék, vegye ki a dugót az alján vice cső, a vice cső hangot ad ki, a fő cső együtt , de vice cső csak egy dallamot. Ha játszik, ha fő cső alelnöke, a cső nyitott együtt, 3 csövek hangot együtt, de a dallam csak a fő cső, a vice cső csak a harmónia hatás egyetlen hang, amely biztosítja, hogy a hang dim szépség.
Hulusi gyakran játszott népdalok, leginkább alkalmas a zene vagy a tánc, a zene sima dallam, általában hosszú - hangok több, kombinált hang gazdag, a zene több, a szép, a harmónia, lehet jobban kifejezni a gondolatait, érzéseit a játékosok.
A Hulusi lesz a csomagolás egy bőrtok, valamint egy Kínai csomót.
Minőségi Garancia :
Van szakmai QC csapat, hogy a magas színvonalú termékek, megfelelő csomagolás, minden szállítmány.Biztosak vagyunk benne, hogy a zenei eszközök pontos hang, vonzó hang, sima teljesítmény, elegáns megjelenés. Minden egyes termék lesz ellenőrzött, bevizsgált szállítás előtt, ezért felajánljuk, hogy a termék jó minőségű, de alacsony ár, tudjuk, hogy kapsz egy elégedett termék tőlünk.
Vám-Kibocsátás(a Kevésbé, vagy egyáltalán nem Vámhatóság az Adót Az Árut!)
Mi lesz a hajó elemet, majd a jelentés az áru értékének 5 Lehet, hogy ki kell fizetni, nincs vám.De a vámhatóság nyissa meg a csomagot, revalue a termékek néha,van elég tapasztalat segít abban, hogy a termék keresztül biztonságosan.
Visszatér :
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Visszajelzés :
Nagyra értékeljük a véleménye vagy javaslata van, mint vevő,mi mindent megteszünk, hogy megkapja a legtöbb pozitív visszajelzést áll rendelkezésre.ha nem tetszik a termékeket semmilyen, az ok,kérjük, hogy küldjön nekünk visszajelzést,akkor köszönöm szépen!Kérjük, lépjen kapcsolatba velem közvetlenül, mielőtt elhagyja a semleges vagy negatív visszajelzést!
Mi Fogja Megoldani Minden Számít, Lehet, Hogy Megfeleljen a Mi dolgunk!
Hiszek istenben, majd Használja a Szíve, hogy tegyen meg Mindent!
Végre szeretném, ha egy szép vásárlás itt!
Kínai Cucurbit Fuvola Hulusi Gyanta Tököt Flauta Hulusi C/ Bb Kulcs Kék-Fehér Porcelán Lopótök Fuvola Hulusi Népi Hangszer

Részletek

szín:
C, bB, G, F
Modell Száma:
0011 Hulusi
Márka Név:
SevenAngel
Hang:
C/ Bb
A Nád anyag:
foszforréz

Az ügyfelek választása