• Friss
Trace (Trükk, DVD) - trükkök, klasszikus játék, kártya mágia,a mentalizmus,bűvész

Trace (Trükk, DVD) - trükkök, klasszikus játék, kártya mágia,a mentalizmus,bűvész

HUF 2260.00
HUF 2430.00
Áruk
Elérhető.


Nyom egy hatékony eszköz, amely létrehozza fel, hogy két különböző kártya benyomások SEMMIT. Egy modern, kísérteties kinyilatkoztatás, amely garantálja, hogy nagy reakciók.
Egy biztos segédprogram egyenesen Fog Tsai mindennapi repertoár.
Nyom ..
1. illeszkedik a tárcájában
2. létrehoz fel, hogy két különböző benyomások
3. készült a legjobb anyag, hogy tart egy élet ideje
Ha keres az egyszerű, de erős mágia a szakemberek mindennapi repertoár, Trace az ön számára.
Egyszerű. Erős. Varázslat
Az ujjvégek.
Az elme Fog Tsai
A vevő Olvasás : Termékek Wa rni ng : 1. Kérjük, explaination vide o az elemek, amikor elrendelte. 2. A termék nem tartalmaz Akkumulátort, mert szállítási compa ny nem teszi lehetővé, hogy a hajó. 3. Bűvész trükk, mestery, a trükk kapott, lehet, hogy nem rajzolódik. Kérdezd meg a videót, mielőtt rendeltem
Shipme nt :
1. Amikor yo u helyet egy vagy der, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. (A legtöbb elem a szállítás ingyenes, nem kell fizetni a szállítási díjat a ilyen). Meg fogjuk küldeni a tételeket, 2 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.
2. Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.
3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje.
4. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást. A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Paym ent :
Elfogadjuk, hogy bármely fizetési akarsz, akkor lépjen kapcsolatba velünk először, amikor te akarod használni, más fizetési.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
1. Mi visszatérítjük önnek vissza, ha a tételek 3 napon belül a számla tételek bármely okból anélkül, hogy kárt vagy elveszett. S a vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
2. Minden trükk küld ki fogja vizsgálni munkát egyenként, így ha bármilyen probléma, kérjük, adja meg minket igazolások (fénykép vagy videó), miután a kritikát küld új trükk az ön számára. (a legtöbb idő nem trükk probléma, hogy a vevő nem tudja, hogyan kell játszani)
Visszajelzés & Viták :
1. A tételek kapott bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, első, majd slove neked, ne nyisd ki vita.
2. A becsületes, valamint közvetlen visszajelzés, valamint a nézettség nagyon fontos nekünk! Ez azt mutatja, hogy becsületes, segítőkész vagyunk, s ez segít létrehozni a megfelelő rangsor itt Alibaba.
3. Mi kerül a panaszok, valamint a viták nagyon komolyan vesszük, minden cselekvés az ésszerűség határain belül megoldani a panasz, mielőtt közzé a visszajelzést.

Részletek

Figyelmeztetés:
lásd discription
A nemek közötti:
Unisex
Korosztály:
Felnőttek
Az Utasításokat:
Igen
Anyag:
Papír
Jellemzők:
Dvd,Könnyű
Teljesítmény Formában:
Színpadi Varázslat
Méret:
One Size
Típus:
kártya
Márka Név:
doo-digók
Oktatás:
with DVD

Az ügyfelek választása