• Friss
7 hüvelykes érintőképernyő TP négy vezetékes rezisztív KDT-4304 autó DVD navigációs gép IPC 165 * 100

7 hüvelykes érintőképernyő TP négy vezetékes rezisztív KDT-4304 autó DVD navigációs gép IPC 165 * 100

HUF 3267.00
HUF 4536.00
Áruk
Elérhető.


Termék Részletek Méretek OD terület (külső méret) Hossz (C) 165mm Szélesség (D) 100mm Vastagságú 1.4 mm AA terület (touch terület) Hossz (A) 154mm Szélesség (B) 86mm AA terület (touch terület), valamint OD zóna (külső méret) távol Maradt (E) 4mm Helyes (F), 7mm-On (G) 5mm Alatt (H) 9 mm-es
Online megrendelés
Kérjük, vásárlók, gondosan ellenőrizze, hogy a program megfelel a line rendelés, megrendelés, ha a vonal nem egyezik meg a képernyőn, a program nem fog repülni, ha a vonal nem működik.
Körülbelül Express Express kiválasztása
Pro választhat, hogy igényeik szerint courier, express egy boltban lehet választani, SF, Shen Tong, a bérlet a három futár. Ahol a bérlet Shentong express kedvezőbb pont, de lassabban, ha a szülők nem siet használni lehet választani, hogy kifejezze a választás a logisztika, amikor (STO majd át a futár díjak két kis volna behozni a futár belül); ha a szülő sürgősen, akkor választhat, SF, sci-fi, bár drága, de gyors, biztonságos, nem okoz szállítási kényelmes érkezik csak meg, hogy az áruk a futár cég megszegte nem fér hozzá, hogy a kínos helyzetet, meg kell, hogy menjen SF válassza ki a felületet, a döntés a logisztikai (kis ketten már az ár Az importált posta belül SF). A fenti, akkor válassza ki a pro express szerint a tényleges helyzet.
Szállítási öregedés
Ha a bolt előtt 17 : 00 fényképezett áruk, illetve a fizetési sikeres, küldünk ki ugyanazon a napon. Ha úgy dönt, hogy a SF Express, általában három órán belül értesíti a futár pick-up; ha a választás a bérlet vagy STO, futár fogja fel 9 órakor'clock, hogy éjjel; de ha utána 20 : 00 Express megrendeléseket általában nem tud lépést tartani, csak akkor lehet terjeszteni a következő feladó. Szombat hétvégén egyedül általában kiadott ugyanazon a napon, de néha a személyzet, de ki kell terjeszteni, hogy a következő nap haj darab. Az ünnepek általában nem a feladónak, amíg az első nap után a holiday szállítás.
Shentong keresztül express, haj darab után általában 3-7 napon, néhány távoli területeken meghosszabbítható; SF általában átvétel 1-2 nappal a szülés után, meg kell hosszabbítani egy távoli területek; mindenféle időjárás, Természeti csapások hatással lehet a pick-up idő.
Írjon ellenőrzés
Mert ez a termék törékeny kézhezvételét Követően, kérem, nyissa ki a vizsgálat az áru előtt a futárnak a kárt, valamint a hiánya újra aláírni. Ha vannak problémák, elutasítható, illetve forduljon hozzánk, mi fog kommunikálni a futár cég, például az esetben, ha a futárok, hogy megakadályozzák a vizsgálat, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a helyszínen. Ha a jel nem tárgyalunk a futár, a termék átvételét jó állapotban érkezik a vásárlók kezébe.

Részletek

Márka Név:
lanjuu
Termék Típus:
Tablet LCD
Érintőképernyő típusa:
Négy-vezetékes ellenállás
Használat:
Autós DVD-autó navigáció GPS IPC
Méret:
7-inch
Külső méretek:
165mm * 100mm
AA terület (touch terület):
154mm * 86mm

Az ügyfelek választása