• Friss
7 hüvelykes négy vezetékes rezisztív érintőképernyő KDT-4843 beágyazott autó DVD navigációs gép 161 * 96

7 hüvelykes négy vezetékes rezisztív érintőképernyő KDT-4843 beágyazott autó DVD navigációs gép 161 * 96

HUF 2846.00
HUF 4125.60
Áruk
Elérhető.


Termék Részletek Méretek OD terület (külső méret) Hossz (C) 161mm Szélesség (D) 96mm Vastagsága 1,4 mm-es AA terület (touch terület) Hossz (A) 153mm Szélesség (B) 85mm AA terület (touch terület), valamint OD zóna (külső méret) távol Maradt (E) 4mm Helyes (F) 4mm-On (G) 5mm Alatt (H) 6mm
Online megrendelés
Kérjük, vásárlók, gondosan ellenőrizze, hogy a program megfelel a line rendelés, megrendelés, ha a vonal nem egyezik meg a képernyőn, a program nem fog repülni, ha a vonal nem működik.
Körülbelül Express Express kiválasztása
Pro választhat, hogy igényeik szerint courier, express egy boltban lehet választani, SF, Shen Tong, a bérlet a három futár. Ahol a bérlet Shentong express kedvezőbb pont, de lassabban, ha a szülők nem siet használni lehet választani, hogy kifejezze a választás a logisztika, amikor (STO majd át a futár díjak két kis volna behozni a futár belül); ha a szülő sürgősen, akkor választhat, SF, sci-fi, bár drága, de gyors, biztonságos, nem okoz szállítási kényelmes érkezik csak meg, hogy az áruk a futár cég megszegte nem fér hozzá, hogy a kínos helyzetet, meg kell, hogy menjen SF válassza ki a felületet, a döntés a logisztikai (kis ketten már az ár Az importált posta belül SF). A fenti, akkor válassza ki a pro express szerint a tényleges helyzet.
Szállítási öregedés
Ha a bolt előtt 17 : 00 fényképezett áruk, illetve a fizetési sikeres, küldünk ki ugyanazon a napon. Ha úgy dönt, hogy a SF Express, általában három órán belül értesíti a futár pick-up; ha a választás a bérlet vagy STO, futár fogja fel 9 órakor'clock, hogy éjjel; de ha utána 20 : 00 Express megrendeléseket általában nem tud lépést tartani, csak akkor lehet terjeszteni a következő feladó. Szombat hétvégén egyedül általában kiadott ugyanazon a napon, de néha a személyzet, de ki kell terjeszteni, hogy a következő nap haj darab. Az ünnepek általában nem a feladónak, amíg az első nap után a holiday szállítás.
Shentong keresztül express, haj darab után általában 3-7 napon, néhány távoli területeken meghosszabbítható; SF általában átvétel 1-2 nappal a szülés után, meg kell hosszabbítani egy távoli területek; mindenféle időjárás, Természeti csapások hatással lehet a pick-up idő.
Írjon ellenőrzés
Mert ez a termék törékeny kézhezvételét Követően, kérem, nyissa ki a vizsgálat az áru előtt a futárnak a kárt, valamint a hiánya újra aláírni. Ha vannak problémák, elutasítható, illetve forduljon hozzánk, mi fog kommunikálni a futár cég, például az esetben, ha a futárok, hogy megakadályozzák a vizsgálat, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a helyszínen. Ha a jel nem tárgyalunk a futár, a termék átvételét jó állapotban érkezik a vásárlók kezébe.

Részletek

Márka Név:
lanjuu
Termék Típus:
Tablet LCD

Az ügyfelek választása