• Friss
Elektromos Permetező Víz Nyomása Szivattyú Alkatrészek Mezőgazdasági Öntözés 12V Intelligens Membrán Szivattyú 20~30m akvárium/légtisztítót

Elektromos Permetező Víz Nyomása Szivattyú Alkatrészek Mezőgazdasági Öntözés 12V Intelligens Membrán Szivattyú 20~30m akvárium/légtisztítót

HUF 4860.00
Áruk
Elérhető.


Termék Információ
Intelligens nyomás membrán szivattyú
Előnyei : amikor a víz forrás zárt, áramszünet automatikusan motor leáll. Ha azonban a víz, forrás van-e kapcsolva, majd vissza, hogy a hatalom automatikusan motor ismét működni fog. Pedig szigorú követelmény, hogy a spray méret. Ellenkező esetben a motor nem működik, illetve károsíthatja a motor, vagy akár a szivattyú.
Alkalmazások : Autó, mosógép, napenergia víz szivattyúzás, távolsági automatikus víz transzfer/stop transzfer központ, egyéb berendezés vagy rendszer szükséges automatikus on/off víz-transzfer-vagy több alkalomra, ahol gyakori ki/be a művelet, valamint az energiatakarékossági szükséges.
Megjegyzés :
1. Ez a modell nem megengedett a víz olyan meleg, mint 60 CELSIUS FOK, vagy annál magasabb, vagy szennyvíz, víz, homok vagy egyéb szennyeződés. Ez okoz nagy kárt, hogy a szivattyú.
2. Ez a szivattyú nem merülő. Ne merítse vízbe, illetve spray a víz. Pedig, száraz fel használat után, ha véletlenül egy pár csepp víz fröccsent rá.
3. Kérlek, ne tedd a legtöbb környezetben.
4. Kérjük, ne szerelje szét a szivattyú, vagy állítsa be a nyomást a beállítócsavart egyedül, lehet, hogy halálos a szivattyú.
5. Van, hogy használja a szűrő rendszer, mint a szűrő net. Pedig a szűrő nettó igényel specifikáció fenti 80-háló. Túl sok a részecskék káros a szivattyú.
6. Csak a háztartási használat, nem kereskedelmi célokra. Pedig, kerülje a hosszú ideig non-stop működik, több hő fog ártani, hogy a motor.
7. Az átmérője a orrnyílás kell megfelelően névleges szelep.
8. Az áramforrás kell megfelelően bemeneti paraméter a szivattyú.
9. Ajánlott specifikáció a távvezeték réz, nem karcsúbb, mint 0,75 ⊃2; 2, 5 m hosszú. Ha azt szeretné, hogy meghosszabbítja a vezetéket, akkor ki kell szélesíteni is. Ellenkező esetben túlterhelés a vezetéket.
10. Azt javasolta, belső átmérője víz outlet cső nem kevesebb, mint 5.5 belül 10m hosszú. Nem lehet túl hosszú, vagy, hogy vékony, vagy befolyásolja a nyomás-áramlás.
11. Azt javasolta, belső átmérője víz bemeneti cső nem kevesebb, mint 6, de a hossza bemeneti cső, míg az önálló szar, nem több, mint 1,5 m.
12. Belépő víz nyomása nem nagyobb, mint 0,1 mpa/1kg, miközben dolgozik a rendszer, mint a víz a nyomás forrás, hossza cső lehetővé teszi, hogy még egy kicsit tovább is.
13. Használata után a téli napokon, kérjük, kifolyik a víz be a szivattyút, majd a cső, vagy a szivattyú tört a hideg időjárás. A normális nap, ha nem használja a szivattyút, kérjük, csatorna ki a szivattyút, majd tedd fedezze fel a víz belépő, illetve kilépő.
14. Szivárgás védő eszköz szükséges az Elektromos áramkör, ahol adapter csatlakozik a kereskedelmi hatalom, amikor használja az AC 220v 50hz kereskedelmi hatalom.
15. Kárt power line kérjük, ne próbálja, hogy javítsd meg magad, menj a szakemberek.

Részletek

teljesítmény:
Elektromos
Szerkezet:
Membrános Szivattyú
Nyomás:
Magas Vérnyomás
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál
Használat:
Víz
Elmélet:
Centrifugális Szivattyú
Modell Száma:
XLD-XK3865(N)
Sebesség:
3200RPM
Feszültség:
12V DC
Áramlás:
3.1 L/min
aktuális:
1.7~2.5.
Max. Nyomás:
0.48 Mpa
Szívófej:
1.5~1.7 m
Szállítási tartomány:
20~30m
mérés:
155*100*51mm
Nettó tömeg:
0.6 kg
Elérhető alkalommal:
sima föld, s hill
Üzemanyag:
Villamos energia

Az ügyfelek választása