• Friss
Ingyenes Szállítás!!Évjárat ország állat tér párnát/almofadas esetben gyermek, kölyök,európai, amerikai párnahuzat haza decore

Ingyenes Szállítás!!Évjárat ország állat tér párnát/almofadas esetben gyermek, kölyök,európai, amerikai párnahuzat haza decore

HUF 3577.00
HUF 3577.50
Áruk
Elérhető.


Forró eladó
ez a tétel párna esetben nem tartalmazza a párnát.

tér 01

tér 02

négyzetméter 03

négyzetméter 04

tér 05

négyzetméter 06

tér 07

négyzetméter 08

tér 09

tér 10

tér 11

tér 12

tér 13

téglalap 01
Barátságos Emlékeztető
1. Ez a négy tartalmaz egy , egy, illetve két párnahuzatok.(A ágyneműgarnitúra hat van még két emellett a négy tartalmát.)
2. A nyomtatványok az lehet eltérő a kedves képek, Ez okozza a különböző szövet vágási vonalak. A szín lehet eltérni, mint a fények, displayers eltérőek lehetnek, azonban az olyan irányadó.
3. Ez a párnahuzat mérete körülbelül 42-45cm,Mert a kézi varrás oka, hogy a hibák, 2-3 cm-es(Kb 0.8 a~1.2-ben).
kérjük, hogy a tárgy, mint a standard.
Mosási Utasítások
1. Hogy megszabaduljon a keményítő, a suface festés, vagy a bőséges pihe, a beállított ajánlott mosás használat előtt. A mosás is, hogy a meghatározott lágyabb színű rögzítve.
2. Öntsük semleges mosószert a mosógép víz, a víz hőmérséklete nem lehet magasabb, mint 30 Celsius fok. Tegye a személyzet után a mosószer teljesen fel nem oldódik. A nem kell túl sokáig. Magas hőmérséklet,lúgos tisztítószer, valamint a hiányos felbomlását eredményezheti színe elhalványul.
3. Lógni száraz. Nem expozíció tűző napon, vagy a szövet szerkezete lesz sérült, valamint a hosszú élettartam lesz zárlatos.
Külföldi Vásárlók Részére - Kérjük, Vegye Figyelembe,
1.A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége.
2. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
3. Nem mark áru érték érték vagy mark elemek, mint "a" - NEKÜNK, mind a Nemzetközi kormányzati rendeletek tiltják az ilyen viselkedést.
Értesítés
1. Mossa le hideg vízzel, a kímélő programon vagy kézzel. Ne használjon fehérítőt. Száraz, lapos vagy felakasztják száradni.
2. Általában a színek eltérhetnek az is látható jellege miatt a fényképezés, valamint figyelemmel kíséri a színre vonatkozó beállításokat.
3. Kérjük, ezeket mossa ki állítsa be külön-külön a többi ruha anyag.
Ez a felsorolás nélkül / töltőanyag.
Értékesítési feltételek, valamint Visszajelzést
1.Visszacsatolás rendkívül fontos, valamint, hogy a Család, mint Mi építjük a vatera piacterén üzlet. Ha elégedett/elégedett a tranzakció, kérem, egy pillanatra, hogy hagyja el a Pozitív Visszajelzést.
2.A kommunikáció a KULCS! Ha valami probléma van, akkor KÉRJÜK lépjen velünk kapcsolatba, MIELŐTT elhagyja a semleges vagy negatív értékelés. Sok kérdés könnyen megoldani a kapcsolatot az eladóval, mielőtt felveszi a kapcsolatot a vatera piacterén.
3. ez a legfontosabb! Ígérjük, tudjuk, hogy te boldog, ha adnál egy esélyt.
4.Fizetési várható számított 3 napon belül a vásárlás.

Részletek

Méret:
45x45cm, 53x53cm, 60x60cm, 30x50cm
Mintázat Típusa:
Növény
Stílus:
Jacquard
Technics:
Szőtt
Anyag:
Vászon / Pamut
Használat:
Szék,Dekoratív,Szék,Kocsi
Minta:
Nyomtatott
Forma:
Tér
Modell Száma:
sgw160119

Az ügyfelek választása