• Friss
nagykereskedelmi Óvoda Edények Palánta Nevelő, Táskák szövet Kert Kellékek Környezetvédelmi Teljes 10*12 Méret 1000pieces

nagykereskedelmi Óvoda Edények Palánta Nevelő, Táskák szövet Kert Kellékek Környezetvédelmi Teljes 10*12 Méret 1000pieces

HUF 5670.00
Áruk
Elérhető.


Non-woven zsák óvoda, palánták táskák, ültetés táskák, táplálkozás táska, gyári szabott direkt marketing, minőségbiztosítás, nagykereskedelmi áron!
Zöld óvoda táska, eltemetve a talaj természetes leromlott Méret : 10 * 12 Cm
Termék Rövid
Nem szőtt szövet, csemete táska teljesen megoldani a műanyag tálba csemete a csemete gyökerei nem hatolnak be a falon a konténer által alkotott különféle káros következményei , görbe gyökér , gyökér problémák Wo híg gyökér , gyökér rothadás, stb. Annak érdekében, hogy hatékonyan javítja a csemete tenyésztési különböző ellenállás növekedési sebessége, jelentősen csökken a csemete gyökere növekedés káros hatással a környezetre, mind az evolúció a "kicsi a valószínűsége annak, hogy a régi fa" . Csemete táska non-woven anyagból készült, kényelmes transzfer a palánták , mozgás . Fontos szerepet játszik a modern palántát ültetett .
2 előnyei
Szerint a modern koncepció a jó palánta , facsemete konténer mátrix a kulcs tényező, a termesztés jó palánták . Egy műanyag zacskóba , műanyag cső, illetve egyéb vízhatlan anyagok, konténerek, clay mátrix, hogy a tenyésztés , a tenyésztési csemete gyökere növekedés nem normális elkerülhetetlen a problémákat . Csemete gyökere nem normális, ahhoz vezet, hogy a fa rögzítési nem szilárd , felszívja a nedvességet, majd táplálkozás hely nagyon kicsi , ami a lassú növekedés , a különböző ellenállás szegény , az integrált következménye okoz egy kis öreg fa . Ha a tartály nem megfelelően kiválasztott, a következmények lehet az oka a sikertelen . Most a monomer , könnyű, penetráció , könnyű bomlás , nem a tartály újrahasznosítás vált a mainstream csemete konténer . Miért fény média nem szőtt konténeres csemete túlélési arány magas , a fa, az nyilván jobb egy műanyag tartály, csemete ? Fény mátrix nem-szőtt konténeres csemeték kusza gyökerek jelenség , hanem a formáció egyedülálló hatás : Csemete egyszer eltemetve közvetlen növekedés , kerülje a guggoló a palánta szakaszban , ha a palánták levegő root alakult kallusz , akkor temették el fog kitörési felszámolása , továbbá a része a közvetlen erő . Ez messze a más típusú konténereket nem képes . Ezek azt mutatják, hogy a külső fal, a konténer vagy a kialakulását a root szegmensben a kallusz , a belső folyamatos ellátása táplálkozás , a kialakulását a fiziológiai állapot kész . A csemete új ötletek , kedvezőbb root klaszterek egy ilyen gyökér vége kallusz, mint a kialakulását összetett .
ellenőrizze, hogy a méret előtt vegye fel a rendelést
mielőtt a parancsot
kérlek, ezt látni
Korábbi termékek, mint ez
Annak érdekében, hogy megkönnyítse betöltése a talaj -, standing Single-lap
most, hogy a Termék hajtogatott be, mint ez
Ezért kérjük intézkedés a hossza, mint ez
például

Részletek

Anyag:
Növényi Rost
Növényi Rost Típus:
Papíripari Rostanyag
Befejező:
Nem Bevonva
Modell Száma:
1000
Típus:
Óvoda Edények
is_customized:
Yes

Az ügyfelek választása