• Friss
Mini Tűzőgép, Lyukasztó Billentyűzet Ecset Klip Tartó Szett Billentyűzet Papíráru

Mini Tűzőgép, Lyukasztó Billentyűzet Ecset Klip Tartó Szett Billentyűzet Papíráru

HUF 2565.00
Áruk
Elérhető.

Mini Tűzőgép, Lyukasztó Billentyűzet Ecset Klip Tartó Szett Billentyűzet Papíráru
Üzletünkben politika :
Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím adatok helyesek, beleértve a név, cím, irányítószám, telefonszám, Az orosz vásárlók kell adnia teljes nevét, valamint magyar címét, a címet információ nagyon FONTOS, ha a csomag nem kézbesíthető, mert a cím problémát, mi nem tehető felelőssé, illetve nem téríti pénzt.
1. Szállítás :
Küldjük ki a terméket, miután a fizetés mellett a vatera piacterén biztonsági értékelés. A legtöbb termékek által küldött China Post, vagy Singapore post, az amerikai vásárlók, küldünk ki epacket, adunk az alábbi szállítási idő szükséges a hivatkozás :
USA-ban(a epacket) : 6-20 napon belül teljesíteni.
Nyugat-Európai, illetve Kanada : 7-30 napon belül teljesíteni.
Kelet-Európai, illetve Oroszország : 12-40 napon belül teljesíteni.
Japán, Dél-Korea, Szingapúr, Malajzia : 7-30 napon belül teljesíteni.
Közel-Kelet : 12-50 napon belül teljesíteni.
Brazília, Dél-Amerika : 20-60 napon belül teljesíteni.
A fenti szállítási idő az utalás csak a kézbesítési idő a posta nem stabil, néha gyorsabb, mint az az elvárás, néha hosszabb időt vesz igénybe, mint a várakozás. Ha kell, a termék azonnal, akkor választhat, futár(Fedex, UPS, EMS, stb.).
2. Kommunikáció :
Ha bármilyen probléma, hogy a termékeink, kérjük, küldjön üzenetet nekünk, hogy vizsgálatot, mi válaszolunk, amint lehetséges.
3. Miután értékesítési :
Ha a termékek kapott bármilyen probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, amint lehetséges, igyekszünk megoldani a problémát, amíg az elégedettség, a vita nem egy jó módja annak, hogy megoldja a problémát, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt emelni vita.
4. Vissza a terméket :
egy. Igyekszünk a legjobb, hogy a kínálat a termékekre van szüksége.Mi megtérítése pénzzel, ha már vissza a terméket kapott követő 7 napon belül számlát.
b. Bármikor, amikor akarod, hogy vissza a terméket, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, először is, mi biztosítja a küld vissza önökhöz.
c.A visszaküldött termék eredeti állapotban lehet értékesíti.
d. A vevőnek nem kell elviselni a szállítási díj küldeni a terméket vissza hozzánk, nem fogadjuk el áruszállítás gyűjteni csomagot.
5. Visszajelzés :
Köszönjük a támogatást, illetve az üzleti, ha megfelelnek a terméket, illetve a szolgáltatást, kérjük adja meg az 5 csillag visszajelzés. Köszönöm, minden jót kívánok!!

Részletek

Nem. Lyuk:
1
szín:
Fehér, Fekete
Márka Név:
HU QI SHI

Az ügyfelek választása