• Friss
Kézzel kovácsolt piros damaszkuszi edzett acél japán szamuráj kard igazi éles kard.

Kézzel kovácsolt piros damaszkuszi edzett acél japán szamuráj kard igazi éles kard.

HUF 36990.00
Áruk
Elérhető.


S21-S24 borítja ray bőr része,a koiguchi, valamint Kurikata, valamint Kojiri készült bufflo horn.(Chu Egyetlen Mozdulattal Juttatta Volna)
Megjegyzés : ingyenes,&véletlen kard táska jön a kard, A kijelző állni a kard képek NEM tartalmaz Miatt Minden termékünk teljes mértékben kézzel készített,Így változik egy kicsit a kard kard.Ez creats a természet mix keménység, rugalmasság.
VISSZATÉRVE A KARD :
Teljesen működőképes, harcra kész.korszerűsítés költsége $30
S30-s31-es úton van.(kérjük, lépjen kapcsolatba velünk üzenetet, ha somehing gravír a pengén)
4.A kard nagyon költség-hatékony lesz a legjobb választás, hogy mutasd meg a barátaidnak, vagy tartani, mint egy gyűjtemény.
T OGI : S SZÓ P OLISHING
Teljes mértékben kézzel polírozott, a tapasztalat kardkészítő mester több, mint 14 folyamat kézi fenőkő munka mellett a több fokozat csiszoló kő a legtöbb hagyományos Japán craftmanship módon .Ez már hajtva, 13-szor létrehozva 8192 rétegek gondosan ravaszkodó létrehozva egy nagy teljesítményű penge flexiblity valamint a keménysége.Az is nagyon alkalmas a képzés vagy a kijelző a kitűnő összecsukható kézműves.korszerűsítés költsége $25 S26 készült rosewood,az koiguchi, valamint Kurikata, valamint Kojiri készült bufflo horn.
SPES : Teljes Hossza : 40.Eközben gravírozás szolgáltatások valósulnak meg ezt a lépést.
S HIAGE : F INISHING A B LADE
H I H ORIMONO : G TETŐN, S E NGRAVINGS
Kezét alakításában a balde után a második alkalom, polírozás (Befejező penge),Valamint két hosszú Hi (vér groove) készültek mindkét oldalán a balde, hogy hozzon létre egy könnyebb pengét, miközben lendült, egyensúlyt kell elérni az optimális teljesítmény.(kérjük, lépjen velünk kapcsolatba át az üzenetet, ha szeretnéd, hogy írja alá a DÁTUM vagy NÉV a Tang)
5.
KARD KÉPEK
TESTRESZABÁSI SZOLGÁLTATÁSOK :
(Lehet választani a következő kard szerelvények, hogy cserélje le az eredetit is!)
Referencia Ábra :
A kard áll egy nagy tömb szerelvények , tsubát, Ito&Sageo meg Saya ray bőr,mind a kard elérhető, testre szabható.korszerűsítés költsége $45 S25 készült kiváló minőségű kemény fa,a koiguchi, valamint Kurikata, valamint Kojiri készült bufflo horn.Ez a mód lehetővé teszi a rétegek lehűlni a különböző árak során a megeresztés folyamat,A gyorsabb acél kihűl,annál nehezebbé válik; ez a termék, a szén -, hogy van keverve az acél. A nyilvánvaló hullámos mintázat a balde volt az eredménye, hajtogatott során többször is kovácsolás.
T ANREN : F ORGING
T SURIKOMI, S UNOBE : F ORMING A B SOVÁNY
A balde történt a Damaszkuszi acél,Teljesen kézzel kovácsolt egy teljesen hagyományos módon.
H IZUKURI : F ULLY S HAPING A B LADE
A RA -S HIAGE : R ELÉG F INISHING
Y-AKI -ÚJRA : H ENNI T REATING
A penge teljes mértékben kézzel alakításában,majd hő kezelésére őrlés után(durva befejező),akkor gyorsan olaj, víz kioltás (edzés), hogy nagyban javítja a keménység, valamint flexiblity a balde.A lényeg, hogy a penge közepes hosszúságú.2 inch cm Súly nélkül (Saya) : 0.
A LLOY T SUBA C HOOSING(INGYENES)
ÉN RON T SUBA C HOOSING (+15$)
A GING - T REATED C OPPER T SUBA C HOOSING ( +25$)
H A MAGAS SZÍNVONALÚ C OPPER T SUBA C HOOSING (+45$)
G ENUINE R AYSKIN A C HOOSING(INGYENES)
T SZUKA VAGY-ITO& S AGEO A C HOOSING(INGYENES)
L EATHER T SZUKA VAGY-ITO A C HOOSING (+$30 )
ÉN MPORTED S AGEO A C HOOSING (+10 FT)
T SZUKA VAGY-MAKI C HOOSING (INGYENES)
S AYA C HOOSING S01-S20 vagy lakkozott saya kész, a hagyományos módszer,szabadon választott. Ez éles levágni egy üveg vastag bambusz.
N AKAGO S M EIKIRI : F ILING, S IGNING A T ANG
Ez a penge jön-val egy teljes hossz Tang ami nagyban növeli az erőt a kardot, míg lendült. Rétegződés az acél creats rugalmasság (szívósság), ami minden par a penge, valószínűbb, hogy a kanyar után a tavaszi vissza, de nem törött.

Részletek

Márka Név:
Hua Zhenlong Kard
A téma:
Sport
Regionális Funkció:
Japán
Stílus:
Japán Stílus
Anyag:
Fém
Állapot:
Új
Ország/Régió Gyártása:
Kína

Az ügyfelek választása