• Friss
Kézzel kovácsolt 1095 magas széntartalmú acél japán szamuráj kard igazi éles kard.

Kézzel kovácsolt 1095 magas széntartalmú acél japán szamuráj kard igazi éles kard.

HUF 42660.00
Áruk
Elérhető.


A LLOY T SUBA C HOOSING(INGYENES)
ÉN RON T SUBA C HOOSING (INGYENES)
A GING - T REATED C OPPER T SUBA C HOOSING (INGYENES)
H A MAGAS SZÍNVONALÚ C OPPER T SUBA C HOOSING (INGYENES)
G ENUINE R AYSKIN A C HOOSING(INGYENES)
T SZUKA VAGY-ITO& S AGEO A C HOOSING(INGYENES)
L EATHER T SZUKA VAGY-ITO A C HOOSING (+$30 )
ÉN MPORTED S AGEO A C HOOSING (+10 FT)
T SZUKA VAGY-MAKI C HOOSING (INGYENES)
S AYA C HOOSING S01-S20 vagy lakkozott saya kész, a hagyományos módszer,szabadon választott.
Fogadjuk el fizetés . korszerűsítés költsége $170
E NGRAVING S ERVICES Lézer gravírozás ára 5 dollár ,Etch gravírozás 20 $ - ba kerül .2 inch cm Súly nélkül (Saya) : 0.A kard lehet használni, az igazi harc,az igazán költséghatékony lesz a legjobb választás, hogy mutasd meg a barátaidnak, vagy tartani, mint egy gyűjtemény, vagy küldje el, mint az ajándék.85 kg (hozzávetőlegesen) Penge Szélesség(közel egyetlen mozdulattal juttatta volna) : 0.7 hüvelyk 73cm Saya Anyaga : Kemény fa, lakkozott Nyél Hossza : 10.(kérjük, lépjen velünk kapcsolatba át az üzenetet, ha szeretnéd, hogy írja alá a DÁTUM vagy NÉV a Tang)
5. (Többe került 10a borotvát fenni, s több időt vesz igénybe, hogy befejezze) Egy Wakizashi, valamint egy Tanto, testre szabható, hogy mathch ez a katana.Így javíthatja megfelelően a keménység, rugalmasság, a balde igazi használni.17 kg(hozzávetőlegesen) egyetlen mozdulattal juttatta volna Alakja : CHU-egyetlen mozdulattal juttatta volna Csomag Súlya : 2,0 kg(hozzávetőlegesen) Penge Forma : SHINOGI-ZUKURI Állapot : Új
W É S A SZÓ, HOGY :
1. Csak 1-2 napig tart még a lézer gravírozás, míg 3-4 nappal többet etch gravírozás, valamint Saya kezét, metszetek.77 inch 4,5 cm Tsubát Anyag : Magas minőségű réz Tsubát Penge Szélesség(közel Habaki) : 1. Saya kezét metszetek 20 $ - ba kerül .3 cm Súly (Saya ) : 1.frissítés ára $40 S32-S38 inlayed igazi shell a minta a jobb lakkozott.korszerűsítés költsége $25 S26 készült rosewood,az koiguchi, valamint Kurikata, valamint Kojiri készült bufflo horn.
VISSZATÉRVE A KARD :
A funkcionális, valamint a csata kész.
S21-S24 borítja ray bőr része,a koiguchi, valamint Kurikata, valamint Kojiri készült bufflo horn.
T OGI : S SZÓ P OLISHING
Teljes mértékben kézzel polírozott, a tapasztalat kardkészítő mester több, mint 14 folyamat kézi fenőkő munka mellett a több fokozat csiszoló kő a legtöbb hagyományos Japán craftmanship módon.(Chu Egyetlen Mozdulattal Juttatta Volna)
Megjegyzés : ingyenes,&véletlen kard táska jön a kard, A kijelző állni a kard képek NEM tartalmaz Miatt Minden termékünk teljes mértékben kézzel készített,Így változik egy kicsit a kard kard.Ez által a tapasztalt kardkészítő mester gondosan ravaszkodó, hogy nagyban impove a rugalmasság, valamint a keménysége a penge. Metszetek a penge felé a fogantyút,a szomszédos tsubát.(kérjük, lépjen kapcsolatba velünk üzenetet, ha somehing beírhatjuk, hogy a penge, vagy meg kell, BO-HI)
4. BO-HI (vér groove), penge nélkül HI erősebb vágás, penge ÜDV könnyebb a gyakorlat .A lényeg, hogy a penge közepes hosszúságú.
S HIAGE : F INISHING A B LADE
H I H ORIMONO : G TETŐN, S E NGRAVINGS
Kezét alakításában a balde után a második alkalom, csiszolt (Befejező penge),nem volt a Hi (a vér groove) a penge a nehéz vágás .korszerűsítés költsége $68 S39 nehéz fa,egy kicsit más design,jól tette. Más helyeken is áll rendelkezésre az gngraving.Eközben gravírozás szolgáltatások valósulnak meg ezt a lépést.korszerűsítés költsége $45 S25 készült kiváló minőségű kemény fa,a koiguchi, valamint Kurikata, valamint Kojiri készült bufflo horn.
SPES : Teljes Hossza : 40.A tang fog benyújtani, hogy megfeleljen a fogantyút,majd aláírta az ön igényei szerint.korszerűsítés költsége $30
S30-s31-es úton készült nehéz fa, illetve lakkozott, a petty.A tartozékok a kard mind hiteles.

Részletek

Regionális Funkció:
Japán
Stílus:
Japán Stílus
Anyag:
Fém
A téma:
Szerelem
Állapot:
Új
Ország/Régió Gyártása:
Kína

Az ügyfelek választása