• Friss
KÉZZEL KOVÁCSOLT PIROS DAMASZKUSZI EDZETT ACÉL JAPÁN SZAMURÁJ KATANA KARD VÁGÁS

KÉZZEL KOVÁCSOLT PIROS DAMASZKUSZI EDZETT ACÉL JAPÁN SZAMURÁJ KATANA KARD VÁGÁS

HUF 40230.00
Áruk
Elérhető.

AISI 1060 Magas széntartalmú acél volt belole, szétzúzott szeres 13-szor létrehozva 8192 réteg,hogy Nem csak eltávolítja a maradék szennyeződést a szén-acél jobban terjeszteni a szén-dioxid formájában az üres,Hanem lehetővé teszi a rétegek hajlítsd be, hogy az árak eltérőek nagyon,nagyon enyhén, amikor oldalirányú (oldalt)stressz nehezedik a penge.6 hüvelyk 27cm markolat Anyaga : Eredeti Ray bőr + Kemény fából készült egyetlen mozdulattal juttatta volna Hossza : 1. Akkor a balde lenne feldolgozott vörös színű,nem fakul,továbbá csökkenti a rozsdásodik meg jobban néz ki .3 cm Súly (Saya ) : 1.
A LLOY T SUBA C HOOSING(INGYENES)
ÉN RON T SUBA C HOOSING (+15$)
A GING - T REATED C OPPER T SUBA C HOOSING ( +25$)
H A MAGAS SZÍNVONALÚ C OPPER T SUBA C HOOSING (+45$)
G ENUINE R AYSKIN A C HOOSING(INGYENES)
T SZUKA VAGY-ITO& S AGEO A C HOOSING(INGYENES)
L EATHER T SZUKA VAGY-ITO A C HOOSING (+$30 )
ÉN MPORTED S AGEO A C HOOSING (+10 FT)
T SZUKA VAGY-MAKI C HOOSING (INGYENES)
S AYA C HOOSING S01-S20 vagy lakkozott saya kész, a hagyományos módszer,szabadon választott.A kard nagyon költség-hatékony lesz a legjobb választás, hogy mutasd meg a barátaidnak, vagy tartani, mint egy gyűjtemény.korszerűsítés költsége $25 S26 készült rosewood,az koiguchi, valamint Kurikata, valamint Kojiri készült bufflo horn. Rétegződés az acél creats rugalmasság (szívósság), ami minden par a penge, valószínűbb, hogy a kanyar után a tavaszi vissza, de nem törött.A tang fog benyújtani, hogy megfeleljen a fogantyút,majd aláírta az ön igényei szerint.17 kg(hozzávetőlegesen) egyetlen mozdulattal juttatta volna Alakja : CHU-egyetlen mozdulattal juttatta volna Csomag Súlya : 2,0 kg(hozzávetőlegesen) Penge Forma : SHINOGI-ZUKURI Állapot : Új
W É S A SZÓ, HOGY :
1.korszerűsítés költsége $45 S25 készült kiváló minőségű kemény fa,a koiguchi, valamint Kurikata, valamint Kojiri készült bufflo horn.korszerűsítés költsége.Ez a mód lehetővé teszi a rétegek lehűlni a különböző árak során a megeresztés folyamat,A gyorsabb acél kihűl,annál nehezebbé válik; ez a termék, a szén -, hogy van keverve az acél.A lényeg, hogy a penge közepes hosszúságú.7 hüvelyk 73cm Saya Anyaga : Kemény fa + rattan fonott cikkek Fogantyú Hossza : 10.
SPES : Teljes Hossza : 40.
VISSZATÉRVE A KARD :
Teljesen működőképes, harcra kész.Az is nagyon alkalmas a képzés vagy a kijelző a kitűnő összecsukható kézműves. A nyilvánvaló hullámos mintázat a balde volt az eredménye, hajtogatott során többször is kovácsolás.77 inch 4,5 cm Tsubát Anyag : Magas minőségű alufelni Tsubát Penge Szélesség(közel Habaki) : 1.85 kg (hozzávetőlegesen) Penge Szélesség(közel egyetlen mozdulattal juttatta volna) : 0.2 inch cm Súly nélkül (Saya) : 0.
S21-S24 borítja ray bőr része,a koiguchi, valamint Kurikata, valamint Kojiri készült bufflo horn.A tartozékok a kard mind hiteles.
H IZUKURI : F ULLY S HAPING A B LADE
A RA -S HIAGE : R ELÉG F INISHING
Y-AKI -ÚJRA : H ENNI T REATING
A penge teljes mértékben kézzel alakításában,majd hő kezelésére őrlés után(durva befejező),akkor gyorsan olaj, víz kioltás (edzés), hogy nagyban javítja a keménység, valamint flexiblity a balde.(kérjük, lépjen velünk kapcsolatba át az üzenetet, ha szeretnéd, hogy írja alá a DÁTUM vagy NÉV a Tang)
5.
S HIAGE : F INISHING A B LADE
H I H ORIMONO : G TETŐN, S E NGRAVINGS
Kezét alakításában a balde után a második alkalom, polírozás (Befejező penge),Valamint két hosszú Hi (vér groove) készültek mindkét oldalán a balde, hogy hozzon létre egy könnyebb pengét, miközben lendült, egyensúlyt kell elérni az optimális teljesítmény. BO-HI (vér groove), penge nélkül HI erősebb vágás, penge ÜDV könnyebb a gyakorlat .
KARD KÉPEK
TESTRESZABÁSI SZOLGÁLTATÁSOK :
(Lehet választani a következő kard szerelvények, hogy cserélje le az eredetit is!)
Referencia Ábra :
A kard áll egy nagy tömb szerelvények , tsubát, Ito&Sageo meg Saya ray bőr,mind a kard elérhető, testre szabható.

Részletek

Regionális Funkció:
Japán
Stílus:
Japán Stílus
Anyag:
Fém
A téma:
Pyramid
Állapot:
Új
Ország/Régió Gyártása:
Kína

Az ügyfelek választása