• Friss
Kínai Légierő CPLA 49 cm J-10-es vadászgép szimulációs modell 1:30 modell alufelni

Kínai Légierő CPLA 49 cm J-10-es vadászgép szimulációs modell 1:30 modell alufelni

HUF 27783.00
Áruk
Elérhető.


Nemzeti Nap katonai parádé A J-10 harcos motor modell
Behúzható futómű, Fém behúzható vektor fúvóka
Az új termék bázis nyomtatott a "Kínai népi Felszabadítási Hadsereg Légi támaszponton erő jelkép!
[1 : 30] arány : két üléses
[Tulajdonságok] : hosszú 490mm
[anyag] : cink ötvözet
[szín] : sötét szürke terepszínű, Ezüst álcázás
[súly] : add meg a 5 KG csomag
Minden fém magas szimuláció ülés J-10 harcos modell, szigorú szerint az igazi gép az arány 1 : 30, elfogadja a legfejlettebb digitális feldolgozó berendezések, valamint finomított; az egész test használt alufelni casting, felületi textúra részletek minden részletesen; illetve 1 : 36 a J-10 különböző a gép felületkezelés több igazi : A szegecs, a felszínen a törzs egy belső, homorú típus. Pilótafülke buborék megjelenés, kunyhó fedele nyitható, kabin eszköz, display képernyő, joystick, egy katapult ülés, biztonsági öv minden történt részletesen; kacsa szárny farok állítsa be az irányt. Behúzható futómű lehet ; farka jet szimuláció sült kék kezelés, bővítése, összehúzódás, lassítás ejtőernyős kiadás száját lehet nyitni; a használata fém stentek, a légi jármű lehet forgassa körbe a keretet.
Magasság szimuláció, a hiba nagyon kicsi, ez ritka, otthon dekoráció, személyes gyűjtemények, illetve katonai ajándékok
Prototípus bemutatása :
Mint egy Kínai J-10 harcos önállóan fejlesztette ki a harmadik generációs harci repülőgép, egy sor az áttörés a kulcs technológiák. A J-10 harcos, egy nagy számú új technológia, új technológia, fejlett teljesítmény, széles körű alkalmazását. Egyetlen helyet, valamint a két ülés két, első felszerelve a repülőgép légierő J-10 harcos? Nagylelkű rovására cseresznye szimpatikus Hegyi Nap Pu Wei kanál Kun fluke Trapa natans gamma?
J10 harcos elfogadta a Kínai független fejlesztési Hotel pihenni a minőségi, a kacsa aerodinamikai elrendezésű. E technológiák használatának van jelölve a J-10 fejlett digitális FBW repülésvezérlő rendszer. J10 harcos digitális fly by wire repülésvezérlő rendszer kísérleti ellenőrzése a vezetői rod, majd egy pedál, illetve közvetíti a repülés, a repülőgép, a repülés az irányítást a számítógép, a számítógép működését kezelni az ellenőrzési utasítás át J10 repülőgép manipulálásával a kormányt.
A J-10-es jelenleg is használatban van egy orosz készült az AL-31 FN turbofan motor, elektronikus berendezések, a J-10-es, mint a többi Kínai harcos, egy fejlett, pilótafülkében az egész üveg felület, felszerelt head up display, valamint három vizuális színes multifunkciós kijelző, bizonyos információk, túl a J-11 (Kínai Változata a Szu-27).
J10 11 gép karja lóg pontokat lehet külső közepes hatótávolságú levegő-levegő rakéta Bang - 12, levegő-levegő dogfight rakéta pl-8, navigáció / célzás hüvely, precíziós irányított bombák, két 23 mm repülőgép fegyver.
A J-10 harcos egy döntő lépés afelé, hogy Kína repülési teljesítmény. Bár a J-10 harcos teljesítménye rosszabb, mint a negyedik generációs vadászgép, de a kiváló alapítványt tervezési, valamint az általános háztartási berendezés a képes felvenni a versenyt a Nyugati repülőgép fontosabb, a fejlesztési folyamat, Kínai légiközlekedési fegyver, felszerelés, légi közlekedési technológia szintű kultúra emelése, szakmai kutatócsoport fejlesztési páratlan más sok országban.

Részletek

Korosztály:
> 14 éves
Mérleg:
1
Jellemzők:
Fröccsöntött
Anyag:
Fém
Típus:
Repülőgép
Repülőgép Sorozat:
Harcos
Típus:
késztermék

Az ügyfelek választása